12 shampoo maloʻo maikaʻi loa no ka lauoho ʻaila e like me nā stylist

ʻAʻole au i hoʻohana i ka shampoo maloʻo ma mua ma muli o koʻu lauoho maloʻo, mānoanoa, frizzy ʻaʻole hele maikaʻi me nā shampoos maloʻo. Akā i kēia mau lā ua ʻike wau he mea mālama ola. Ke ulu nui nei koʻu mau aʻa inā hana au i ka gel a i ʻole mousse, no laila, ʻo ka splash ma ʻaneʻi e kōkua maoli i ka pale ʻana i ka ʻaila. Ua ʻae ʻo Michelle Cleveland i ka lauoho lauoho kaulana: "Inā paʻa wau i kahi mokupuni me hoʻokahi wale nō huahana lauoho e koho ai, ʻo ia ka 1000% shampoo maloʻo! no ka mea, hiki i nā kaikamahine me ka lauoho lahilahi ke hāʻawi iā ʻoe i ka leo a me ke ʻano.
Manaʻo wau hiki iā ʻoe ke ʻōlelo ʻo kēia manaʻo o ka stylist ke kumu i hoʻololi loa ai au i kēia manawa. Ma hope o ka ʻōlelo ʻana, e hōʻike wau iā ʻoe e pili ana i nā mea a nā stylist e hoʻohana ai a aloha wale. No kā lākou mau punahele a me kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i ka hoʻopili ʻana i ka shampoo maloʻo no ka lauoho ʻaila, e heluhelu ma.
I ka hoʻohana ʻana i ka shampoo maloʻo, e paʻa iā 4-6 iniha mai ka lauoho a pīpī pololei i nā aʻa. Pono ʻoe e hoʻomaka i kahi o kou lauoho i ʻoi aku ka momona a kau i ka huahana i nā ʻāpana. Mālama kēia ʻaʻole ʻoe e waiho i nā ʻili momona ma nā wahi paʻakikī. Inā he lauoho maikaʻi kou, ʻaʻole pono ʻoe e hana i nā ʻāpana, akā he mea nui kēia inā he lauoho mānoanoa kou. Inā he lauoho ʻōniʻoniʻo kou, ua loaʻa iā Ashley Marie ka mea kaulana kaulana no ka hoʻohana ʻana i ka shampoo maloʻo. "Ke paipai nei au e kau i kahi papa o ka aila i nā wēlau o kou lauoho e hoʻomaʻemaʻe a pale i ka maloʻo ʻana ma mua o ka pīpī ʻana i ka shampoo maloʻo," wahi āna. No nā ʻōlelo aʻoaʻo stylist hou aku, e hoʻomau i ka ʻōwili.
"Maikaʻi ia no ka lauoho ʻōniʻoniʻo a me ka lauoho maikaʻi no ka mea ʻoi loa ka māmā akā e hoʻopaʻa ʻia," ʻo Cleveland.
"Makemake au e hoʻohana ia mea ma hope o ka holoi ʻana no ka mea hāʻawi iaʻu i ka nui o ka leo a hoʻopaʻa i nā aila i ko lākou hele ʻana." – Cleveland.
"Me ka hoʻohui ʻana i ka laiki a me ka ʻuala, maikaʻi ia no ka poʻe nona ka lauoho mānoanoa," ʻo Cleveland.
"He huahana māmā a maʻemaʻe kēia no ka poʻe me ka lauoho maikaʻi e makaʻu nei e wili. Ma ke ʻano he bonus, ʻala maikaʻi! – Cleveland.
"Ua hoʻohana au iā ia no nā makahiki! Manaʻo wau i kēlā me kēia o kaʻu mea kūʻai aku i kēia huahana. Hoʻohana ia i ka palaoa raiki e hoʻomohu ai i ka ʻaila a hana i ka leo a me ke ʻano. He keʻokeʻo ia, no laila e hoʻomaʻemaʻe i kou aʻa. Makemake au i ka blonde e hoʻomāmā i nā aʻa ke nānā aku lākou i ka pōʻeleʻele. – Mary
"Aloha wau i kēia huahana no ka mea aia pū kekahi serum ulu no ka poʻe makemake e multitask ʻoiai e hoʻonui ana i ko lākou ʻano no hoʻokahi lā a ʻelua paha. He ʻala maikaʻi loa a he maʻemaʻe loa nā mea hoʻohui a ʻaʻohe benzene. – Mary
“Makemake au i kēia laina no ka mea hiki mai ia i loko o ka hue e like me ka lauoho holoi hou. Maʻemaʻe ka lauoho a maʻemaʻe nā mea hana no ka mea ʻaʻohe parabens, benzene a me talc. – Mary.
"Inā makemake ʻoe i ka nani maʻemaʻe, ʻo ia ka grail hemolele o ka shampoo maloʻo. He vegan ia, ʻaʻohe holoholona, ​​​​parabens, sulfates a me ka silicone. Hoʻomaka ka lauoho olakino me ke poʻo olakino, no laila inā e hoʻopau ka nui o nā shampoo maloʻo i kou poʻo, e hoʻāʻo i kēia! – Mary
ʻO ka koho Eva NYC he māmā loa a mālie i ka lauoho.Loaʻa i ka Vitamin C & Essential Fatty Acids e hoʻomaikaʻi i ka ʻālohilohi, hānai a hoʻoponopono i nā kaula i pōʻino.
Hoʻokomo ʻia kēia shampoo maloʻo mai OGX me ka ʻaila argan hānai a me nā protein siliki e hoʻolaʻa hou i nā kaula kaumaha, hoʻomaʻemaʻe a hoʻohui i ka ʻālohilohi me ka ʻole o ke kaumaha.
Loaʻa i ka Briogeo Scalp Repair ka Charcoal, Biotin a me Witch Hazel e hoʻomalu i ka hana sebum a wehe i nā haumia mai ke poʻo. E kōkua kēia i ka hoʻolōʻihi ʻana i kou ʻano, pale i ke kūkulu ʻana a hoʻomaikaʻi i ke kūlana holoʻokoʻa o kou poʻo.
ʻO kēia koho ultra sheer mai Kristin Ess e hōʻike ana i ka Zip Technology, kahi pūhui hoʻoikaika patent i hoʻolālā ʻia e hoʻokaʻawale i nā ʻāpana ʻāpana a hana i nā wahi nāwaliwali o ka lauoho no ka ʻālohilohi a me ka maʻalahi.


Ka manawa hoʻouna: Oct-25-2022