Nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻonui ʻana i ke ola o kāu ʻoki lauoho

gl1

ʻO ka hoʻolilo ʻana i ke kālā he nui no ka hoʻonohonoho ʻana i nā ʻāpana lauoho he mea hoʻokahi, akā inā ʻaʻole ʻoe e hoʻokomo i kekahi manawa no ka mālama ʻana, e pau ke kālā.Mai ʻae ʻoe e hoʻoweliweli iā ʻoe, ʻaʻole like ka mālama ʻana i kou lauoho lauoho me ka noi ʻana e wehe i ka pāpale o BMW a hoʻoponopono i ka hewa ma lalo o ka puʻu.Ma ka hana wale ʻana i kekahi mau mea maʻamau hiki iā ʻoe ke hōʻoia i nā makahiki o ka lawelawe ʻoiaʻiʻo.
Ke kūʻai ʻoe i kahi hoʻonohonoho, loaʻa iā lākou kahi pulupulu lepo liʻiliʻi a me ka ʻaila i loko o ka pahu.He kōkua maoli ia i ka ʻoki ʻoki ʻana inā ʻoe e lepo i ka lauoho i kūkulu ʻia mai ka maka i ka wā o ke ʻoki ʻana.A ʻoiaʻiʻo i ka pau ʻana o ka lepo i nā detritus lauoho a hoʻohana i kahi ʻaila liʻiliʻi ma nā lau.Inā haʻalele ʻoe i kekahi mau pule ma waena o ka hoʻohana ʻana, manaʻo wau e kau i kahi aila liʻiliʻi ma mua o ka hoʻololi ʻana iā lākou.Ke hoʻā ʻoe iā lākou, e hoʻohana i ka lever hoʻoponopono ʻili e hoʻoneʻe i ka ʻili i luna a i lalo e hiki ai i ka ʻaila ke neʻe ma luna o ka laulā piha o ka maka.Mālama kēia i ka ʻoki maʻemaʻe a pale i nā lau.

Makemake au e wehe i ka maka a puni ʻelua mahina a hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho i paʻa i loko o ka ʻoki lauoho.ʻOiaʻiʻo, hiki ke hoʻoneʻe ʻia kā mākou clippers blade a holoi pololei me ka wai.Hiki i kēia kūkulu ke hoʻolohi i nā ʻoki lauoho a hoʻopaʻa iā lākou i ka wā e hoʻohana ai.

Ke hoʻomau nei ʻoe i kēia, e ola lōʻihi ka ʻoki lauoho a ʻoi aku ka maikaʻi e hāʻawi iā ʻoe i kahi ʻoki lauoho . E hoʻomaka kākou!


Ka manawa hoʻouna: Apr-24-2022